Om RG Regnskabsservice

RG Regnskabsservice udfører bogførings- og regnskabsopgaver for forskellige typer kunder, heriblandt IT- virksomheder, kunstnere, kulturcentre og håndværkere. Ved at overlade administrative opgaver til mig, får kunderne bedre mulighed for at drive og vækste deres forretning – og arbejde med det, de brænder for. De får samtidig en fleksibel omkostning og tryghed for, at love og regler bliver overholdt.

Mine ydelser omfatter bl.a. bogføring, lønadministration, debitor- og kreditorstyring, momsindberetning, klargøring af regnskaber til revision og undervisning.    

Hvem er jeg, Ritva Gregersen?

I 2010 etablerede jeg RG Regnskabsservice, hvor jeg arbejder som freelance bog-holder. Og med en bogholder uddannelse fra 1982 har jeg mange års erfaring at trække på. Inden jeg blev selvstændig, var jeg ansat som regnskabskonsulent hos BDO ScanRevision. Hele mit karriereforløb kan ses på LinkedIn

Jeg er en pålidelig og troværdig bogholder, der sætter en ære i at have styr på tingene og yde en god service. Samtidig lægger jeg stor vægt på løbende at videre-udvikle mine kompetencer og følge med i den digitale udvikling. Det sikrer kvalitet i opgaverne. Er jeg i tvivl om noget, så har jeg et stærkt netværk at trække på. 

Læs hvad mine kunder siger om mig. Jeg sender også gerne mit CV. 

Ritva Gregersen, ejer af RG Regnskabsservice

Få en flexibel og effektiv bogholder

Uanset om du har brug for regnskabsassistance en dag om ugen, et par timer om måneden eller til at starte dit regnskab op - så kan jeg hjælpe dig. Kontakt mig for en uforpligtende snak.