Om RG Regnskabsservice

RG Regnskabsservice udfører bogførings- og regnskabsopgaver for forskellige typer kunder, heriblandt IT- virksomheder, kunstnere, kulturcentre og håndværkere. Ved at overlade administrative opgaver til os, får kunderne bedre mulighed for at drive og vækste deres forretning – og arbejde med det, de brænder for. De får samtidig en fleksibel omkostning og tryghed for, at love og regler bliver overholdt.

Vores ydelser omfatter bl.a. bogføring, lønadministration, debitor- og kreditorstyring, momsindberetning, klargøring af regnskaber til revision og undervisning.

Om ejeren, Ritva Gregersen

I 2010 etablerede Ritva RG Regnskabsservice, hvor hun arbejder som freelance bogholder. Og med en bogholderuddannelse fra 1982 har hun mange års erfaring at trække på. Inden Ritva blev selvstænding, var hun ansat som regnskabskonsulent hos BDO ScanRevision. Hele hendes karriereforløb kan ses på LinkedIn.  

Ritva er en pålidelig og troværdig bogholder, der sætter en ære i at have styr på tingene og yde en god service. Samtidig lægger hun stor vægt på løbende at videreudvikle sine kompetencer og følge med i den digitale udvikling. Det sikrer kvalitet i opgaverne. Er hun i tvivl om noget, så har  hun et stærkt netværk at trække på. 

Ritva Gregersen, ejer af RG Regnskabsservice

Få en flexibel og effektiv bogholder

Uanset om du har brug for regnskabsassistance en dag om ugen, et par timer om måneden eller til at starte dit regnskab op - så kan vi hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak.