Referencer

Her kan du læse, hvad nogle af mine kunder siger om mig. Logoerne linker til deres websider.

Jeg har brugt Ritva fra jeg startede Zenegy på et lille kontor, til der hvor vi er i dag. Ritva har ydet en fantastisk service, både som ansvarlig for vores bogholderi og som sparringspartner i tilblivelsen af Zenegy. 

Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Jes Tækker Stemann Brinch

CEO & Founder, Zenegy

Som underviser evner Ritva at gøre det vanskelige nemt og forståeligt. Ritva holder fokus på regler og love, men gør aldrig tingene vanskeligere end nødvendigt. 

Jeg havde det store held, at blive undervist af Ritva, da jeg for år tilbage skiftede erhverv og skulle til at lære, hvordan jeg skulle gribe den nye udfordring an, som bogføring er for mig som aldrig tidligere havde arbejdet med tal. Denne udfordring klarede Ritva med sin store viden, sit arrangement, gode humør og glæde for sit erhverv.

Susanne Nielsen

Administration

Med kompetent rådgivning og assistance under implementering af systemer og fokus på effektivisering og optimering af processer, har Ritva medvirket til vores virksomheds positive udvikling gennem de sidste mange år.

Det giver en god tryghedsfornemmelse i hverdagen at mærke, at der er styr på langt de fleste love og regler – og at revisoren bliver involveret, hvis der er de mindste tvivlsspørgsmål i meget komplekse problemstillinger. Flair for innovation og nytænkning, nidkærhed for detaljen og kompromisløshed kendetegner Ritva.

Gensidig forståelse og en god kemi er naturligvis en grundforudsætning for et lødigt samarbejde – og det findes her i rigelige mængder. Takket være bl.a. Ritvas positive sind og lune facon foregår vores samarbejde i en behagelig atmosfære af oprigtighed og gensidig respekt.

Jeg kan på det varmeste anbefale RG Regnskabsservice som en seriøs og pligtopfyldende samarbejdspartner inden for bogføring, regnskab, finans- og økonomistyring.

Jens Puggaard

CEO Actonrail ApS