Referencer

Her kan du læse, hvad kunder siger om Ritva og RG Regnskabsservice. Logoerne linker til deres websider.

Jeg har brugt Ritva fra jeg startede Zenegy på et lille kontor, til der hvor vi er i dag. Ritva har ydet en fantastisk service, både som ansvarlig for vores bogholderi og som sparringspartner i tilblivelsen af Zenegy. 

Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Jes Tækker Stemann Brinch

CEO & Founder, Zenegy

Som underviser evner Ritva at gøre det vanskelige nemt og forståeligt. Ritva holder fokus på regler og love, men gør aldrig tingene vanskeligere end nødvendigt. 

Jeg havde det store held, at blive undervist af Ritva, da jeg for år tilbage skiftede erhverv og skulle til at lære, hvordan jeg skulle gribe den nye udfordring an, som bogføring er for mig som aldrig tidligere havde arbejdet med tal. Denne udfordring klarede Ritva med sin store viden, sit arrangement, gode humør og glæde for sit erhverv.

Susanne Nielsen

Administration

Pensionpartner har brugt Ritva og RG Regnskabsservice til at oplære en regnskabsmedarbejder i bogføring og til at opsætte vores regnskabssystem. Begge dele med stor succes og til vores fulde tilfredshed. Det var intet problem for Ritva, at opgaverne alene havde til hensigt at sørge, at vi selv skulle kunne overtage. Pensionpartner både har og kan klart anbefale RG Regnskabsservice. Ingen regnskabsopgave er for lille eller stor.

Brian Milton

Partner, Pensionspartner

Med kompetent rådgivning og assistance under implementering af systemer og fokus på effektivisering og optimering af processer, har Ritva medvirket til vores virksomheds positive udvikling gennem de sidste mange år.

Det giver en god tryghedsfornemmelse i hverdagen at mærke, at der er styr på langt de fleste love og regler – og at revisoren bliver involveret, hvis der er de mindste tvivlsspørgsmål i meget komplekse problemstillinger. Flair for innovation og nytænkning, nidkærhed for detaljen og kompromisløshed kendetegner Ritva.

Gensidig forståelse og en god kemi er naturligvis en grundforudsætning for et lødigt samarbejde – og det findes her i rigelige mængder. Takket være bl.a. Ritvas positive sind og lune facon foregår vores samarbejde i en behagelig atmosfære af oprigtighed og gensidig respekt.

Jeg kan på det varmeste anbefale RG Regnskabsservice som en seriøs og pligtopfyldende samarbejdspartner inden for bogføring, regnskab, finans- og økonomistyring.

Jens Puggaard

CEO Actonrail ApS

Fonden DSI ECV/EnergiCenter Voldparken har med meget stor tilfredshed benyttet RG Regnskabsservice i mere end 10 år.

Vi oplever RG Regnskabsservice som værende én yderst kompetent samarbejdspartner, hvis ansatte har en positiv tilgang og et stort arrangement. RG Regnskabsservice er ét serviceminded firma, fleksibelt og løsningsorienteret og med en fantastisk inspirator og sparringspartner, når det kommer til implementering af nye systemer og arbejdsgange. Vi oplever, at ingen opgaver er for omfattende eller komplekse. RG Regnskabsservice har yderligere et meget stort netværk, som vi ofte har nydt godt af. Vi har fuld tillid til, at de opgaver vi overlader til RG Regnskabsservice, bliver udført fuldt forsvarligt.  

Vi kan kun på det kraftigste anbefale RG Regnskabsservice som yderst kompetent, innovativ og ansvarsbevidst samarbejdspartner inden for bogføring, regnskab, lønkørsel mm.

Carsten Jakobsen

Forretningsfører, EnergiCenter Voldparken

I de sidste 5 år af mit selvstændige virke som ledelseskonsulent i min enkeltmandsvirksomhed var Ritva den, der gav mig ro til at fokusere på det, jeg er bedste til, fremfor at svede over min bogføring og momsregnskaberne. Ritva gjorde tingene simple og overskuelige. Hun var som en del af virksomheden i den måde, hun støttede og rådgav mig på. Med hendes uformelle, kærlige, interesserede og ordentlige tilgang følte jeg mig fuldkommen tryg og oplevede, at hun altid havde tid til mig og min virksomhed. Den helt store fornøjelse var, når jeg med sindsro kunne overlade min bogføring til revision ved årsregnskabet. Jeg har også prøvet bogføring gennem revisionsselskaber og vil til enhver tid anbefale en selvstændig bogholder som Ritva. Jeg ved bare ikke, om der findes andre som hende.. Martin Wendelboe Tidl. stifter og indehaver af WENDELBOE&CO.

Martin Wendelboe

Tidligere stifter og indehaver af WENDELBOE&CO