Undervisning, der styrker jeres in-house kompetencer

Vi har solid erfaring med at undervise inden for bl.a. bogholderi, ferieloven, lønadministration samt IT-systemer til bogholderi og lønbehandling. Formålet med undervisningen er at styrke interne bogholderi- og regnskabsfunktioner samt holde medarbejdere up to date om aktuelle emner. Undervisningen kan foregå individuelt i 1:1 sessioner eller i mindre grupper.

Kontakt os for en snak om, hvordan undervisningen kan tilpasses jeres behov og ønsker. 

Brug for mere viden om grundlæggende opgaver i løn?

Så tilmeld dig et heldagskursus, som Ritva holder sammen med OP-kurser hvert forår og efterår. Undervisningen er praktisk orienteret og den er fordelt mellem indlæg, cases og opgaver, så du får mest muligt ud af dagen.

Der er mulighed for at få rabat via OP-kursers rabatkort og Cereda-medlemmer får rabat via deres medlemskab af brancheorganisationen.

Tilbagemeldinger fra deltagere på OP-kursers lønkursus

 

 

Tak for en spændende omgang med Ritva som gjorder det så godt. Dejligt med forplejning, de rette mængder pauser og generelt god viden. Ritva forstår da at få sine "elever" i gang! Dejligt med lidt sjov med Kahoot, det hjælper da med lidt konkurrence 😉 

Aneeq Mahomed

Handicapformidlingen ApS

 

 

Tak for et rigtig godt kursus. Ritva var meget grundig med hendes forklaringer/besvarelser. Udleveret materiale (inklusiv links) var også et kæmpe plus, da det giver mulighed for at kigge tilbage, hvis man skulle blive i tvivl om noget senere. Jeg vil helt klart anbefale kurset til alle, som er nye i "løn-verdenen.